Basis
Tijdens deze behandeling worden de teennagels geknipt en gevijld, de nagelriemen schoongemaakt en verzorgd en het te veel aan eelt wordt verwijderd. Afsluitend worden er ontspannende warme handdoekjes op de voeten gelegd en een verzorgende voetcréme aangebracht.

Brons
Tijdens deze behandeling wordt de pedicure basis uitgevoerd. Hierna volgt een heerlijk ontspannende voetmassage van 15 minuten tot slot wordt er een verzorgende voetcréme aangebracht.

Zilver
Tijdens deze behandeling wordt de pedicure basis uitgevoerd. Hierna wordt een gellak in een kleur naar keuze op de teennagels aangebracht en tot slot wordt er een verzorgende voetcréme aangebracht.

Goud
Tijdens deze behandeling wordt de pedicure basis uitgevoerd. Hierna wordt een gellak in een kleur naar keuze op de teennagels aangebracht. Na de gellak volgt een heerlijk ontspannende voetmassage van 15 minuten, een voetscrub en er een verzorgende voetcréme aangebracht.

Pedi- Gellak
De teennagels worden gevijld en er wordt een gellak aangebracht in een kleur naar keuze.
(tijdens deze behandeling wordt er dus geen pedicure basis uitgevoerd, en de teennagels worden ook niet geknipt).

Verwijderen gellak
De gellak wordt van de teennagels verwijderd m.b.v. een machinale frees. Hierna worden ontspannende warme doekjes aangebracht en een verzorgende voetcréme.

Ingegroeide teennagel behandelen
De ingegroeide teennagel wordt zo goed mogelijk behandeld. De teennagel wordt d.m.v. een gaasje drukvrij gemaakt.

Likdoorn behandelen
De likdoorn wordt zo goed mogelijk behandeld, en wordt verwijderd m.b.v. een machinale frees.

Eelt verwijderen
Het te veel aan eelt wordt d.m.v. een klein eeltmesje en een machinale frees, zo goed mogelijk verwijderd.